Eesti tennisist alistas olümpiavõitja ning pääses veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Ingrid Neel
Ingrid Neel Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Kevadel Eesti lipu alla kolinud Ingrid Neel osaleb sel nädalal Kanadas Montrealis WTA 1000 paarismänguturniiril, kus jõudis koos norralanna Ulrikke Eikeriga veerandfinaali.

Montreali turniiril teises ringis kohtusid Neel ja Eikeri olümpiavõitja Katerina Siniakova ja brasiillanna Luisa Stefaniga, kes olid turniirile asetatud kolmandana. Eesti-Norra paar võitis kolmandast asetusest 59 minutiga ning jõudis veerandfinaali, kus vastasteks on turniiri viies asetus ameeriklanna Desirae Krawczyk ja hollandlanna Demi Schuurs.

Neel ja Eikeri lõid kaks ässa, vastased neli. Topeltvigu kogunes Eesti-Norra paaril kaks, Tšehhi-Brasiilia paar tegi ühe topeltvea. 69 protsenti punktidest võitsid esimeselt servilt ning teiselt servilt oli kasutegur 86 protsenti.

Üksikmängus jõudis kolmandasse ringi värske Wimbledoni võitja Marketa Vondrousova, kes alistas pikalt võistluspausilt naasnud taanlanna Caroline Wozniacki 6:2, 7:5. Samuti kindlustasid endale koha kolmandas ringis turniiri seitsmes asetus Petra Kvitova ja kuues asetus Coco Gauff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles