VIDEO Eesti korvpallinoored võtsid EMil 43-punktilise võidu

Postimees Sport
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Eesti U16 tüdrukute korvpallikoondis alustas EMi võidukalt, kui esimeses mängus alistati kindlalt Norra noortekoondis 81:38.

Eesti alustas mängu kohe edukalt, võites esimene veerandaeg 14:8. Teine veerand oli samuti edukas ning poolajale mindi juba 29:13 eduseisus. Riietusruumist väljudes otsustasid eestlannad aga mängu ära, kui kolmas veerandaeg võideti koguni 30:12. ja vahe oli viimast veerandaega alustades 34 punkti. Ka viimast veerandaega kontrollisid eestlannad ja lõpptulemuseks jäi 81:38 võit, vahendab Eesti Korvpalliliit.

Eestil sa iga mängija kirja vähemalt neli punkti, Lisa Sirgi oli tiimi resultatiivseim kümne punktiga. Vastaste parim oli Edel Hjelle 11 punktiga.

Peatreener Esko Tõnisson: «Esimene mäng turniiril oli natuke rabe, eriti esimene veerandaeg. Teisel veerandil suutsime juba natuke lihtsamaid korve visata ja poolajal läksime täitsa eest ära. Muidu meie poolt hea mäng, kõik said võrdselt mänguaega ja punkte, kõik said käe valgeks. Mis seal ikka, Norra oli meist natuke nõrgem seekord.»

Täispikk mäng on järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles