Kas uus peatreener suudab PSG suhete sasipuntra harmooniliselt lahti harutada?

Karl Mihkel Eller
Copy
Viimase kahe aasta PSG ründetrio (vasakult): Lionel Messi, Neymar ja Kylian Mbappé. Esimene neist on klubist juba lahkunud, Neymar on seda ilmselt varsti tegemas ning Mbappé tundub jätkavat, kuid ei tea veel, kui kaua
Viimase kahe aasta PSG ründetrio (vasakult): Lionel Messi, Neymar ja Kylian Mbappé. Esimene neist on klubist juba lahkunud, Neymar on seda ilmselt varsti tegemas ning Mbappé tundub jätkavat, kuid ei tea veel, kui kaua Foto: FRANCK FIFE/AFP / Scanpix

Pariisi Saint-Germaini (PSG) ümber toimuv kära ja meedias liikuvad kuulujutud tähtmängijate pingile istutamise kohta on tekitanud küsimuse, millise meelestatusega Meistrite liiga karikat ihkav meeskond algavale hooajale vastu läheb.

PSG tõusis jalgpallimaailma huviorbiiti 2011. aastal, mil klubi omanikuks sai Qatar Sports Investments. Pärast seda sai neist Prantsusmaa rikkaim ja maailma üks jõukamaid klubisid. Koduse liiga võitmist võetakse iseenesest mõistetavana, kuid lootus suurele edule Euroopas on seni jäänud vaid unistuseks.

Zlatan Ibrahimovic, Edison Cavani, Angel di Maria on vaid mõned tippründajad, kes on PSG ridadest aastate jooksul läbi käinud. Neist edukaim on aga olnud Kylian Mbappé, kes on kuulunud Prantsusmaa pealinnaklubi ridadesse 2017. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles