Venemaa korvpalliklubi andis Balti liiga veerandfinaalis loobumisvõidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ljubertsõ Triumphi mängumehed (valges) kohtumises BC Kalev/Cramo vastu.
Ljubertsõ Triumphi mängumehed (valges) kohtumises BC Kalev/Cramo vastu. Foto: Toomas Huik / Postimees

Korvpalli Balti liigas pääses leedulaste Šiauliai kergelt nelja parema sekka, kuna nende veerandfinaalvastane Ljubertsõ Triumph andis neile loobumisvõidu.

Triumph otsustas Balti liiga veerandfinaalseeriast loobuda, kuna samal ajal soovitakse keskenduda FIBA Europe Eurochallenge’i nelja meeskonna finaalturniirile, kirjutab Balti liiga kodulehekülg.

Triumph oli kahe võiduni mängitavas veerandfinaalseerias võitnud esimese kohtumise 84:76 ning seeria teine kohtumine oli planeeritud 6. aprilliks. Samas polnuks Triumphil võimalik mõlemal finaalturniiril osaleda, kuna mõlemad on planeeritud samale nädalavahetusele.

Balti liiga põhiturniiri lõpetas Triumph 16 võidu ja nelja kaotusega, mis andis neile teise koha. Sama võitude arvuga oli Šiauliai põhiturniiri võitja.

Šiauliai läheb Balti liiga poolfinaalis vastamisi Kaunase Žalgirise ja Rudupise vahelise matši võitjaga. Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Riia VEF – Kalev/Cramo ja Vilniuse Lietuvis Rytas – Ventspils.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles