ANALÜÜS Eesti korvpallikoondise järjekordne «hea õppetund.» Aga millal tulevad võidud? (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Eesti koondise tuumiku moodustavad väga noored mängijad. Näiteks pildiolevast kolmikust on Kristian Kullamäe (paremal) 24, Henri Drell (keskel) ja Artur Konontšuk 23.
Eesti koondise tuumiku moodustavad väga noored mängijad. Näiteks pildiolevast kolmikust on Kristian Kullamäe (paremal) 24, Henri Drell (keskel) ja Artur Konontšuk 23. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alustas kodust Pariisi olümpia eelvalikturniiri 74:77 kaotusega Tšehhile. Mis jäi täna kaht meeskonda lahutama?

Juba avavile eel oli teada, et platsile tulevad kaks päris sarnast meeskonda. Kummalgi pole domineerivat keskmängijat ega klassikalises mõttes mängujuhti. Esimesed minutid näitasid, et eestlaste pealik Jukka Toijala ja tšehhide loots Diego Ocampo rõhuvad enam-vähem samadele tugevustel: umbes kahe meetri pikkused, sitked ja tugevad mehed püüavad konkurenti rivist lüüa agressiivsusega.

Kasutades klišeed, siis vastased väärisidki teineteist. Lõviosa matšist kulges punkt-punkti heitluses, juhtiv meeskond vahetus kokku 13 korral. Paraku jäid kella nulli tiksudes peale külalised.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles