VIDEO Anthony Joshua saatis Soome vägilase ööbikuid kuulama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anthony Joshua saatis paremsirgega Robert Heleniuse pikali ja sealt enam soomlane matši käigus ei tõusnud.
Anthony Joshua saatis paremsirgega Robert Heleniuse pikali ja sealt enam soomlane matši käigus ei tõusnud. Foto: AP/Nick Potts/Scanpix

Londonis peeti raskekaalu poksimatš, kus läksid vastamisi endine maailmameister Anthony Joshua ning soomlane Robert Helenius. Kohtumine lõppes seitsmendas raundis pärast soomlase nokauti.

Esialgu pidanuks 33-aastane Joshua poksima 35-aastase Dillian Whyte’iga, kuid viimane ei läbinud dopingukontrolli. Seejärel pöördusid matši korraldajad endise Euroopa tšempioni Heleniuse poole, kes oli lühikesest etteteatamisest hoolimata väljakutseks valmis.

Matši algus oli väga põnev ning mõlemad kostitasid teineteist erinevate löökidega. Lõpuks suutis oluliselt paremas vormis Joshua enda paremuse maksma panna. Seitsmendas raundis saatis ta Heleniuse suunas paremsirge, mis soomlase põrandale saatis. Kohtunik tunnistas viivitamatult matši lõppenuks.

Pärast tänast matši on Joshua profikarjääri jooksul teeninud 26 võitu ja kolm kaotust. Heleniuse saldo on 32 võitu ja viis kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles