Kaameramehel eemale astuda palunud Guardiola sõimas väljakul tähtmängijat

Karl-Joosep Küngas
Copy
Erling Haaland ja Pep Guardiola.
Erling Haaland ja Pep Guardiola. Foto: ZUMA PRESS/XINHUA/SCANPIX

Inglismaa meister Manchester City alustas reedel edukalt enda tiitlikaitsmist, kui võõrsil seljatati 3:0 Burnley meeskond. Taas säras eredalt City tähtmängija Erling Haaland, kes siiski peatreener Pep Guardiolalt korraliku peapesu sai.

City läks kohtumist juhtima juba neljandal minutil, kui Haaland lükkas väravasse Rodri söödu. 36. minutil duubeldas Haaland valitsevate meistrite edu. Lõppseisu vormistas 75. minutil Rodri.

Vaatamata sellele, et Haaland suutis kahel korral skoorida, siis polnud Guardiola täielikult enda tähtmängijaga rahul. City peatreener soovis poolajapausile minnes Haalandiga vestelda ning hispaanlane oli selgelt pahane. Kahe mehe vestlust püüdis filmida ka väljakul olnud kaameramees, kellel Guardiola palus eemale astuda.

Inglismaa meedia teatel oli vestluse põhjuseks Haalandi pahameel Bernardo Silva suhtes. Nimelt ei söötnud Portugali keskväljamees Haalandile palli, kui viimane seda väga soovis. Norralane näitas enda pahameelt ka väljakul välja.

«Ta soovib pidevalt palli endale. Vahel tuleb olla kannatlikum ja otsida paremat hetke palli saamiseks. Ta polnud pahane, ma pole pahane. Seega ärme ole nii dramaatilised,» lausus Guardiola pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles