Vanglast vabanenud endine tipptennisist leidis uue ameti

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Boris Becker
Boris Becker Foto: IMAGO / Hasenkopf / Scanpix

Endine Saksamaa tipptennisist Boris Becker leidis uue töökoha, ta alustab tenniseeksperdina Saksamaa spordikanalis Sportdeutschland.tv.

Eelmine aasta määrati Beckerile Inglismaal vanglakaristus, kui teda süüdistati pankrotist tulenevalt erinevate varade varjamises, mille koguväärtus küündis kolme miljoni euroni. Sakslane vabastati mullu detsembris tingimusel, et ta ei naase riiki. Beckeri karjäärist ja vanglaajast valmis ka dokumentaalsari, mis esilinastus kevadel.

Saksamaa telekanalil on kõikide suure slämmi turniiride ülekandeõigused kuni 2027. aastani. Endine tenniseäss alustab eksperdina töötamist 28.augustil algava USA lahtiste ajal. Sama turniiri võitis ta ise 1989. aastal. «See on fantastiline turniir. Ma ei unusta kunagi õhtuseid mänge New Yorgis 25 000 pealtvaataja ees,» sõnas Becker.

Sakslane lubas kõvasti tööd teha ning on oma sõnul omandanud teadmised, kuidas eksperdi tööks valmistumda. «See nõuab täielikku keskendumist mitme tunni vältel, seega tuleb eelmisel õhtul varakult magama minna ja oma häält soojas hoida,» mõtiskles ta.

Becker on nimetanud meeste turniiri favoriidiks 20-aastase hispaanlase Carlos Alcarazi ja naiste turniiril esikoha saanud Poola mängija Iga Swiateki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles