AMETLIK Inglismaa tippjalgpalliklubi soetas 133 miljoni euro eest 21-aastase poolkaitsja

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Moises Caicedo
Moises Caicedo Foto: Chelsea FC koduleht

Inglismaa kõrgliigaklubi Londoni Chelsea ostis rekordilise 129 miljoni euro eest 21-aastase Ecuadori koondise poolkaitsja Moises Caicedo.

21-aastane Caicedo oli sel suvel ka Liverpooli radaril, kuid mees eelistas Chelseat. Klubi jõudis Brightoniga mõlemat osapoolt rahuldavale kokkuleppele, mida kinnitas ka jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano.

«Ma ei pidanud kaks korda mõtlema, kui Chelsea mulle helistas, ma lihtsalt teadsin, et tahan selle klubiga liituda. See on unistuse täitumine,» rääkis Caicedo

Caicedo eest pakutud summa ületab Briti suurima üleminekutasu 123 miljonit eurot, mida Chelsea ise maksis Argentina keskväljamehe Enzo Fernandezi eest tänavu jaanuaris. See tähendab, et Londoni klubi maksis keskvälja paari eest kokku 256 miljonit eurot.

Brightoniga lõi Ecuadori koondislane käed 2021. aasta alguses. Noor poolkaitsja ei saanud jalga kohe ukse vahele, debüüt Inglismaa kõrgliigas tuli aasta hiljem aprillis. Mehe arvel on 45 Premier League'i matši, kaks väravat ja sama palju resultatiivseid sööte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles