Cristiano Ronaldo jõudis maagilise tähiseni

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Samah Zidan/AP/Scanpix

Aasta esimesel päeval Saudi Araabia klubiga Al Nassr liitunud Cristiano Ronaldo jõudis äsja uue maagilise tähiseni. 38-aastasest Portugali koondise kaptenist sai esimene inimene maailmas, kes jälgib Instagramis üle 600 miljoni inimese.

Ronaldo vedas eelmisel nädalavahetusel Al Nassri Araabia klubide meistrite liiga võiduni, kui finaalis alistati lisaajal 2:1 Al Hilal. Mõlemad võitjaklubi väravad lõi muidugi Ronaldo.

Ühe teise maagilise tähiseni jõudis aga Ronaldo sotsiaalmeedias, sest portugallasest sai esimene inimene maailmas, kes ületas Instagramis 600 miljoni jälgija piiri. Teisel kohal selles edetabelis on Lionel Messi 482 miljoni jälgijaga, laulja Selena Gomez on kolmas 427 miljoni jälgijaga.

Sotsiaalmeedial on tänapäeval tohutu jõud. Cristiano Ronaldo ja Messi teavad seda kindlasti. The Economic Times teatas, et 38-aastane Ronaldo teenib ühe postituse kohta sisuliselt kolm miljonit eurot. Messi seevastu teenib 2,4 miljonit eurot ühe sissekande kohta.

Ronaldo on saanud sotsiaalmeedias hakkama suure saavutusega ning tal on ka vutiväljakul palju ennenägematutud saavutusi. Ronaldo on Meistrite liiga ja Madridi Reali ajaloo kõigi aegade suurim väravakütt, samuti on ta teinud enim esitusi koondise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles