Meedia: Neymar soovis paaniliselt Euroopas jätkata, aga Vana Maailma klubid teda ei tahtnud

Christopher Krutto
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: ANTHONY WALLACE/AFP/Scanpix

Brasiilia jalgpallitäht Neymar on suundumas Saudi Araabia kõrgliigas mängivasse Al Hilali, kuid Suurbritannia ajalehe The Independenti sõnul tegi 31-aastane brasiillane endast kõik, et jääda Euroopasse.

Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi on sel suvel läbimas suurt uuenduskuuri ning tiimist on juba lahkunud argentinlane Lionel Messi. Müügiks on ka Kylian Mbappe ja Neymar ning kui esimene neist lükkas Saudi Araabiast tulnud hiigelpakkumise tagasi, siis teine võttis selle väidetavalt vastu.

Tegelikult lootis Neymar jätkata karjääri mõnes Euroopa tippklubis, kuid sisuliselt kõik Vana Maailma tipud andsid mõista, et ei ole temast erinevatel põhjustel huvitatud.

Ainsaks potentsiaalseks kosilaseks Euroopast kerkis Barcelona. Kuna Katalaani tippklubi rahaline seis ei ole kiita, siis loodeti Neymar meelitada klubisse tagasi läbi Al Hilali.

Nimelt koorus Barcelonas plaan, mille järgi oleks Al Hilal ostnud Neymari mängijaõigused endale ning oleks seejärel ründaja üheks hooajaks Barcelonasse laenanud. Neymar lootis ka ise, et see tehing toimuks, kuid saudid lükkasid Barcelona pakkumise tagasi ning nüüd peabki maailma üks paremaid jalgpallureid ilmselt jätkama karjääri Saudi Araabias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles