Meedia: Saudi Araabiasse suunduvale Neymarile pakutakse rahamägesid ja uskumatuid hüvesid

Christopher Krutto
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: Kimimasa Mayama/Epa/Scanpix

Brasiiliga jalgpallitäht Neymar on suundumas Saudi Araabia kõrgliigas mängivasse Al Hilali. Sinna meelitati ta uskumatute tingimustega.

BBC teatas, et PSG on jõudnud Saudi Araabia profiliigas mängiva Al-Hilaliga Neymari müümise osas kokkuleppele. Naftariigi klubi maksab brasiillase eest umbes 90 miljonit eurot. Ülemineku eelduseks on, et 31-aastane mängija läbib arstliku läbivaatuse ja täidab kõik vajalikud dokumendid.

Foot Mercato on koostanud nimekirja asjadest, millega brasiillane naftariiki meelitatakse. Kuigi BBC raporteerib, et Neymari aastapalk jääb 80 miljoni euro ringi, siis Foot Mercato andmetel teenib Neymar kahe hooajaga 300-400 miljoni euro vahelist palka.

Lisaks antakse tema kasutusse eralennuk ning ta võib elada koos oma elukaaslase Bruna Biancardiga isegi siis, kui nad ei ole abielus, kuigi üldiselt on selline kooselu Saudi Araabias keelatud. Neymari kasutada on ka uhke maja ja sellega kaasnevad töötajad.

Mängijale pakutakse lisaks veel 80 000 eurot iga korra eest, kui Al Hilal võidab ja ta teenib väidetavalt iga sotsiaalmeedia postituse eest, millega ta Saudi Araabiat reklaamib, umbes 500 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles