Eesti korvpallikoondislane sõlmis lepingu Meistrite liiga klubiga

Postimees Sport
Copy
Matthias Tass
Matthias Tass Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondislane Matthias Tass sõlmis kaheaastase lepingu Belgia ajaloo edukaima klubiga Oostende Filou.

Oma 53-aastase klubiajaloo jooksul on Oostende Belgia meistriks kroonitud 24 korral, sealjuures on klubi võitnud viimased 12 Belgia meistritiitlit. Belgia meistriteks tulemine tagas neile ka koha FIBA Meistrite liiga alagrupiturniiril. Hollandi-Belgia ühisliigas sai meeskond Leideni järel teise koha.

«Matthias Tassi liitumise järel on meeskond uueks hooajaks komplekteeritud. Me tundsime puudust suurest tüübist, kes suudaks korvi all duelle võita ja leidsime Matthiase näol sobiva mehe,» seisis Oostende klubi pressiteates.

24-aastane Tass mängis ülikoolikorvpalli Saint Mary'ses, pärast lõpetamist liitus ta Itaalia klubiga Trento, aga esindas eelmisel aastal laenulepingu alusel esmalt Poola klubi Dabrowa Gorniczat ning seejärel Hispaania kõrgliigas Manresat, kus oma parima esituse tegi ta detsembris Madridi Reali vastu, kogudes üheksa punkti ja kümme lauapalli.

Eelmisel hooajal võitis Oostende Meistrite liiga alagrupifaasis kolm mängu ja kaotas samuti kolm, play-in'is jäädi mängudega 1:2 alla Türgi klubile Bahcesehir ehk kukuti 16 parema seast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles