Eesti võrkpallikoondise pikaaegne kapten lõpetas karjääri

Postimees Sport
Copy
Julija Mõnnakmäe
Julija Mõnnakmäe Foto: Julija Mõnnakmäe / Scanpix

Pikaaegne Eesti naiste võrkpallikoondislane ja endine kapten Julija Mõnnakmäe teatas 16. augustil sotsiaalmeedias, et lõpetab oma sportlaskarjääri.

«Kallid sõbrad ja kõik, kes te olete mulle toeks olnud läbi kogu minu sportlase tee! Tunnen, et on aeg sportlaskarjäärile joon alla tõmmata,» kirjutas Mõnnakmäe sotsiaalmeedias.

«Suur kummardus kaasaelajatele, võistkonnakaaslastele ja treeneritele, kellega sai tegusid teha, unustamatud hetki jagada ja pisaraid valada! Muidugi ka mu perele, kes on minuga selle tee otsast peale läbinud.

On alati olnud eriline au ja uhkus esindada Eesti koondist ja kanda kaptenirolli. Jätkan edaspidi sporti avastama teisest küljest, seistes ausate ja puhaste väärtuste eest,» lisas sidemängija Mõnnakmäe, kes kuulus viimati Eesti meistervõistkonda TalTech/Tradehouse'i .

«Tänan kõiki juba naiste EMil, olen saalis oma koondisele kogu südamega kaasa elamas, kõige suurema fänni rollis,» lisas 33-aastane Mõnnakmäe.

Mõnnakmäe esindas eesti koondist 112 korral ning osales kaptenina ajaloolisel 2019. aasta EMil, kus eestlannad esmakordselt mängisid. Väliskarjääri jooksul mängis eestlanna Prantsusmaal, Poolas ja Rootsis. Kodumaa naiskondadest esindas ta TalTech/Tradehouse'i, Viljandi Metalli, Kohila võrkpalliklubi, Pärnu võkrpalliklubi ning Noortekoondis/Piritat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles