Ei läinudki raha pärast? Neymar avaldas, miks liitus Saudi Araabia klubiga (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Neymar Al-Hilali särgis.
Neymar Al-Hilali särgis. Foto: AFP/SCANPIX

Saudi Araabia meistriliigasse kuuluva Al Hilaliga liitunud Neymar avaldas videointervjuus uuele koduklubile, miks ta tegelikult Lähis-Idasse siirdus. Kui võiks arvata, et põhjuseks on tema üle 100 miljoni euro suurune aastapalk, siis 31-aastane ründetäht ise ütleb, et selleks on Al Hilali fantastilised fännid.

Saudi Araabia klubi Instagramis teatas Neymar, et alustab spordiajaloo uue peatüki kirjutamisega. «Tegemist on suure klubiga, kus on fantastilised fännid. Olen motiveeritud olema ka siin maailmakuulus mängija,» on vaid valik tsitaadipärleid, mida Neymar klubile antud intervjuus ütles.

Neymar väitel oli ta Euroopas mängides palju saavutanud ning nüüd oli aeg uueks seikluseks. Kuigi sellest ta intervjuus ei räägi, siis saab ridade vahelt lugeda, et palganumber polnud tema otsuse langetamises põhiline faktor.

Brasiilia ründetuus sõlmis Al Hilaliga kaheaastase lepingu, mida on poolte kokkuleppel võimalik veel ühe aasta jagu pikendada. Lepingule pandi allkirjad aga hoopis Euroopas, nimelt Pariisis George V-nimelises Four Seasonsi hotellis. Neymar võib oma uue klubi eest debüüdi teha järgmisel laupäeval mängus Al-Fayha vastu.

Neymar järgis Cristiano Ronaldot, Karim Benzemat, Sadio Mane'd ja teisi staare, kes on viimastel kuudel liitunud Saudi Araabia meistriliigaga, mille klubid avaldab sel suvel tohutute investeeringutega suurt mõju üleminekuturule.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles