Ajakirjanik vihastas Venemaa jalgpallurit: kui sa veel sellise küsimusega tuled, siis teen sulle haiget

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Artjom Dzjuba
Artjom Dzjuba Foto: AFP / Scanpix

Venemaa jalgpallur Artjom Dzjuba sattus kodumaal poleemika keskmesse pärast seda, kui tippmängija läks marru ühe ajakirjaniku küsimuse peale.

Moskva Lokomotivi ründaja ei kuulunud 12. augustil toimunud Krõlja Sovetovi vastu mängus oma meeskonna koosseisu, kuid pärast kohtumist esitas üks ajakirjanik talle parklas küsimuse, mis vihastas Dzjubat.

«Artjom, kas polnud solvav kuulda (Igor -toim.) Šalimovilt, et sa lööd hooaja jooksul vaid kaks väravat,» küsis ajakirjanik Dzjubalt, kui viimane koos perega oma auto juurde kõndis, vahendab Sport-Express.

«Kuulge, kõik on hästi. Ma pistan oma telefoni sulle ühest kohast sisse. Kas sa saad aru? See on viimane hoiatus. Kui sa veel sellise küsimusega tuled, siis ma teen sulle haiget,» vastas jalgpallur ajakirjanikule.

Dzjuba sai oma käitumise eest kahe mängu pikkuse võistluskeelu ja veidi üle 480 euro suuruse trahvi. Lokomotivi esimees Juri Nagornih kommenteeris Dzjuba väljaastumist.

«Esiteks, Artjom ei kuulunud sel ajal meeskonna koosseisu. Vestleme temaga nendest kommentaaridest, kuid ka ajakirjanikud peavad käituma korralikult,» ütles ta.

Dzjuba on mitu aastat mänginud Venemaa jalgpallikoondise eest ja löönud kokku 30 väravat. 2018. aastal jalgpalli MMil lõi Dzjuba kodumaal peetud võistlustel kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles