NBA klubi andis äsja Eesti vastu säranud mängijale sule sappa (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vít Krejčíl (palliga) oli Eesti vastu väga hea viskepäev.
Vít Krejčíl (palliga) oli Eesti vastu väga hea viskepäev. Foto: Tairo Lutter

NBA klubi Atlanta Hawks teatas, et nad loobusid Tšehhi koondislase Vít Krejčí teenetest.

Juunis 23. sünnipäeva tähistanud tagamängija korjas Washington Wizards 2020. aasta draft'is üles 37. valikuna, aga vahetati kohe Oklahoma City Thunderisse. Esiti jätkas ta karjääri Hispaania kõrgliiga klubis Zaragosas. 

Krejčí esindas hooajal 2021/22 Thunderit 30 mängus. Ta viskas keskmiselt 23 minutiga 6,2 punkti ja noppis 3,4 lauapalli. 

Mullu septembris vahetati 203-sentimeetrine tšehh Hawksi. Seal jäi saagiks 29 kohtumist, keskmiselt 5,7 minutit ja 1,2 punkti. Nüüd teatas klubi, et Krejčíga koostööd ei jätkata. 

Viimase kahe hooaja jooksul käis ta platsil ka G-Liigas. Oklahoma City Blue eest viskas Krejčí keskmiselt 6,4 punkti ja hankis 4,9 lauapalli. College Park Skyhawksis olid samad näitajad 9 ja 9,7.

Laupäeval külastas Krejčí olümpia eelvalikturniiril ka Tallinna. Tema oli 20 punkti ja 6 korvisööduga peamine «süüdlane», et Eesti murti maja 77:74. Meeskonna liider sopsas selles kohtumises kolmeseid 8st 6.

Kokku jäi Krejčí arvele siinsel turniiril kolme matšiga keskmiselt 14 silma ja 6,7 söötu. Sellest aga tiimi eduks ei piisanud, grupist pääsesid edasi Iisrael ja Eesti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles