Komplekteeritud! Kalev/Cramo sai paika viimase lüli

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Desonta Bradford (palliga).
Desonta Bradford (palliga). Foto: G.MAX Agency/Twitter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonnaga liitus tagamängija 194 cm pikkune tagamängija Desonta Bradford.

Pressiteate kohaselt oli 194 cm pikkune tagamängija viimaseks pusletükiks, nüüd on meeskond komplekteeritud.

Mitmetes Euroopa liigades mänginud ameeriklasest Bradford esindas möödunud hooajal Belgia-Hollandi liigas Telenet Giants Antwerp meeskonda. Ta kogus 20 mänguga keskmiselt 12,3 punkti, 4,4 resultatiivset söötu ja 2,1 lauapalli.

Lisaks on Bradford mänginud Itaalia kõrgliigas Trentinos, Belgia meistriliiga Brüsseli Circuses ja ungarlaste Körmeni Egis.

«Desonta ilmus vaatevälja alles nädal tagasi ja on oma tüübilt täpselt selline mängija, keda otsisime. Ta on atleetlik, väga hea üks-üks kaitses perimeetril ja rünnakul hea läbimurdja, kes on võimeline ise skoorima ja teistele viskeid looma. Tal on ka piisavalt kogemusi tugevates liigades ning eurosarjades. Näen temas kindlasti meeskonna ühte liidrit,» kirjeldab meeskonna peatreener Heiko Rannula värskeimat täiendust.

Kalev/Cramo läheb hooajale vastu tagamängijate Desonta Bradfordi, Oleksandr Kovliari, Martin Dorbeki, Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga, ääremängijate Hugo Toomi, Tanel Kurbase, Kregor Hermeti ja Mihkel Kirvesega ning keskmängijate Rauno Nurger ja Manny Suarezega.

Võistkonna esimene tähtis mäng seisab ees 25. septembril, mil Meistrite liiga esimeses kvalfikikatsioonivoorus kohtutakse Norrköpinguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles