Djokovic ja Alcaraz jätkasid USAs võidukalt

Postimees Sport
Copy
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con / Scanpix

Nii maailma esireket Carlos Alcaraz kui ka teist kohta hoidev Novak Djokovic pääsesid Cincinnati ATP 1000 turniiril veerandfinaali.

Serblane läks kaheksandikfinaalis vastamisi prantslase Gael Monfilsiga (ATP 211.), kelle Dojokovic alistas 6:3, 6:2. Djokovic on nüüd võitnud prantslase vastu kõik 19 omavahelist mängu.

Djokovic lõi kohtumise jooksul ühe ässa ja tegi kolm topeltviga, Monfilsi vastavad näitajad olid kuus ja viis. Serblane lõi kümme äralööki ja tegi kuus lihtviga, prantslase lõi 13 äralööki ja tegi 14 lihtviga.

«See oli eriline moment meie mõlema jaoks. Selle 15 aasta jooksul oleme mänginud üksteise vastu erinevates maailma paikades, kaasa arvatud juunioride seas,» rääkis Djokovic pärast kohtumist. 

Pääsu veerandfinaali kindlustas ka maailma esireket Carlos Alcaraz, kes alistas 3 tundi ja 14 minutit kestnud matšis ameeriklast Tommy Pauli 7:6, 6:7, 6:3.

«Tahan siin väga võita, sest eelmine nädal polnud ma edukas. Enda mängutasemega olen väga rahul, see läheb aina paremaks. Mul on väga hea meel, et pääsesin veerandfinaali,» rääkis Alcaraz pärast järgmisesse vooru pääsemist.

Veerandfinaalis kohtub serblane maailma üheksanda reketi Taylor Fritziga, Alcaraz läheb vastamisi austraallase Max Purcelliga (ATP 70.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles