Elu eest võidelnud tippjalgpallur pääses lõpuks koju

Postimees Sport
Copy
Sergio Rico (paremal)
Sergio Rico (paremal) Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Prantsusmaa kõrgliiga jalgpalliklubi PSG hispaanlasest väravavaht Sergio Rico pääses 82 päeva pärast ajuverejooksuga haiglasse toimetamist lõpuks koju.

29-aastane Rico kukkus maikuu lõpus hobuse seljast ning loom lõi vutimeest kaela. Väravavaht viidi helikopteriga haiglasse ning tal diagnoositi ajuverejooks. Jalgpallur veetis 11 päeva kunstlikus koomas, kust ta lõpuks äratati. Tundus, et mehe tervis oli paranemas, kuid juuni alguses tuli ta uuesti kunstlikku koomasse viia. Väravavahi tervis läks paremaks juuli keskel.

Täna, 82 päeva pärast õnnetust pääses Rico haiglast koju. Hispaanlane andis haigla ees ajakirjanikele intervjuu, kus tänas kõiki, kes on tema nimel palvetanud. «Mul on praegu väga palju emotsioone. Eelkõige tänan oma naist, kes veetis minu kõrval suurema osa ajast,» sõnas Rico.

Sevillast pärit pallur on Hispaania jalgpallikoondist esindanud ühes mängus. PSG karjääri jooksul on ta Prantsusmaa kõrgliigas väljakul käinud 13 korda. Ühes tänavuse liigatiitliga on Rico kolmekordne Prantsusmaa meister. PSGs pole Rico suurt mängida saanud, kuivõrd meeskonna esikinnas on maailma üks paremaid väravavahte Gianluigi Donnarumma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles