Veel üks täiendus: Inglismaa jalgpalliklubi on tänavu kulutanud keskväljale 318 miljonit eurot

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Chelsea ostis Southamptonilt 62 miljoni euro eest 19-aastase belglase Romeo Lavia (pildil) mängijaõigused. Esimene hooaeg möödus jalgpallurile kohutavalt.
Chelsea ostis Southamptonilt 62 miljoni euro eest 19-aastase belglase Romeo Lavia (pildil) mängijaõigused. Esimene hooaeg möödus jalgpallurile kohutavalt. Foto: @RomeoLavia / Twitter

Sel suvel lahtise rahakotiga üleminekuturul hullanud Inglismaa jalgpalliklubi Londoni Chelsea täiendas reedel veelgi oma ridu, kui ostis Southamptonilt 62 miljoni euro eest 19-aastase belglase Romeo Lavia mängijaõigused.

Ostutehingu koguväärtus võib lisaklauselite tõttu tõusta 68 miljoni euro peale. Lavia esindas Inglismaa jalgpalli kõrgliigas eelmisel hooajal Southamptoni 34 korral ning lõi ühe värava, kuid klubi langes hooaja lõpus võistluselt välja ning tänavu mängitakse Inglismaa esiliigas.

«Olen väga õnnelik, et saan Chelseaga liituda ja selle projekti osa olla. See on imelise ajalooga klubi ja ma olen väga põnevil. Tahan juba tiimikaaslastega kohtuda ja nendega koos suuri asju saavutada,» sõnas poolkaitsja.

Chelsea kinnitas paar päeva tagasi, et klubiga liitus Ecuadori 21-aastane keskpoolik Moises Caicedo. Mehe eest pakuti 129 miljonit eurot, mis ületas Briti suurima üleminekutasu 123 miljonit eurot, mida Chelsea ise maksis Argentina keskväljamehe Enzo Fernandezi eest tänavu jaanuaris. See tähendab, et Londoni klubi on maksnud oma uute keskvälja mängijate eest kokku 318 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles