Rootslased on marus: Duplantisele tehakse ülekohut

Karl-Joosep Küngas
Copy
Armand Duplantis.
Armand Duplantis. Foto: Mihkel Maripuu

Samal ajal kui Budapestis on alanud kergejõustiku MM, siis murravad spordiala juhid pead, kuidas seda kõike populaarsemaks muuta. Abikäe ulatas voogedastusplatvorm Netflix, kes alustas kergejõustiku teleseriaali filmimist. Rootslased on esialgu antud seriaali osas marus.

Kergejõustikus on viimastel aastatel olnud palju erinevaid mõtteid, kuidas seda kõike populaarsemaks muuta. Eelkõige soovitakse uute lahendustega nooremate inimesteni jõuda.

Olles näinud, kuidas Netflix suutis muuta kuningliku vormelisarja vaatajaskonda oluliselt suuremaks, siis otsustasid kergejõustiku juhid sama proovida. Ootamatult pole sarja kaasatud kergejõustiku üht suurimat tähte Armand Duplantist ning rootslased on selle pärast väga pahased.

«Filmimine on hetkel käimas ja peafookus on suunatud ikkagi sprinteritele. Näiteks on suures fookuses USA jooksutäht Noah Lyles ning samuti ka Suurbritannia spindikuulsus Dina Asher-Smith,» teatas Rootsi väljaanne Aftonbladet. 

Duplantise mänedžer Daniel Wessfeldt selgitas, et ta on näinud Netflixi kaameraid paljudel võistlustel, ent kordagi pole need suunatud rootslase suunas. «Keegi pole Duplantist veel kaamera ette kutsunud. Fookus on mujale suunatud,» lausus Wessfelt, kelle arvates on see mõte ikkagi hea, kuna kergejõustik üldiselt saab rohkem tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles