Riigi üks kiiremaid sprintereid lahkus enne MMi meeskonnast

Postimees Sport
Copy
Reece Prescod (keskel).
Reece Prescod (keskel). Foto: Christian Bruna/EPA/Scanpix

Suurbritannia üks kiiremaid mehi Reece Prescod ei osale sel nädalal Budapestis algaval kergejõustiku MMil 4x100 meetri teatejooksus. The Guardiani andmetel jättis 27-aastane Prescod lihtsalt kohale ilmumata, kuid osaleb MMil individuaaldistantsil.

Prescodi eemalejäämine on Suurbritannia teatemeeskonnale märkimisväärne tagasilöök, sest ta on riigi paremuselt teine sprinter. Eelmisel aastal Eugene'i MMil oli Prescod teatemeeskonna ankur ja aitas koondise pronksini, koguajaks oli 38.83.

Sel hooajal 100 meetrit alla 10 sekundi jooksnud Prescod plaanib Budapestis aga starti tulla individuaalselt. Suurbritannia kergejõustikuliit The Guardianile Prescodi puudumist teatemeeskonnast ei kommenteerinud.

Suurbritannia teatemeeskond on viimasel kahel MMil võitnud medali, kuid Soome ajaleht Iltalehti arvas, et Prescodi kuulumine teatemeeskond oli niikuinii kahtluse all. Samas on mees näidanud individuaalselt head minekut ning kuigi tema tänavune parim on 9,93, siis sihib ta sel hooajal riigi rekordit, milleks on 9,87.

Prescod pääses 100 meetri eeljooksust ajaga 10,14 edasi poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles