Soome rallisõitja otsustas hooaja lõpetada ja kala püüdma minna

Postimees Sport
Copy
Mikko Heikkilä.
Mikko Heikkilä. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Soome rallisõitja Mikko Heikkilä on tänavu osalenud EM-sarjas, kuid tema tulemused ei ole olnud piisavalt head. Hooaja avaetapil võidus kinni olnud Heikkilä on nüüd otsustanud EM-hooajale segastel põhjustel joone alla tõmmata ja otsustas pigem kala püüda.

Kevadel toimunud Serras de Fafe rallil oli Heikkilä kuni viimase katse hoidma esikohta, kuid punktikatsel purunenud rehv tähendas, et ta kukkus esikolmikust välja. See aga oli alles tema üle kivide ja kändude kulgenud hooaja algus.

Kuuel EM-etapil osalenud Heikkilä on parimal juhul saanud viienda koha ning on punktitabelis seitsmes. Sel nädalal toimub EM-sarja eelviimane etapp Tšehhis, hooajale tõmmatakse joon alla Ungaris. Heikkilä on aga segastel põhjustel otsustanud hooajale joone alla tõmmata.

DirtFishile ei soostunud Heikkilä pikemalt vastama, miks teda sel aastal rohkem EM-sarjas ei näe. «Ma ei taha neid asju rohkem avada, kuid meil oli paar olukorda, miks jõudsime sellisele otsusele, et Tšehhi rallit on parem mitte alustada,» ütles soomlane.

31-aastane Heikkilä soovib aga uuel aastal jälle EM-sarjas sõita, sest MM-sari on poole kallim. Mida aga mees vaba ajaga ette võtab, kui ta sel nädalal Tšehhis ei võistle? Ta pakkus välja, et läheb kala püüdma ja teeb ühe korraliku söögi.

«Ma lähen kalale. Mulle väga meeldib kala püüda, nii et lähen kalale ning loomulikult jälgin tulemusi ja rallit ERC Live’ist – ma ei ole ralli peale vihane, see pole nii. Aga ma loodan, et saame nädalavahetusel kala süüa!» ütles Heikkilä.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles