Saarlaste ründaja jõudis 25 protsendi peale, Levadia nigel hoog sai kurva jätku

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Levadia vastu juba viiendal minutil värava löönud Mattias Männilaan Kuressaare särgis.
Levadia vastu juba viiendal minutil värava löönud Mattias Männilaan Kuressaare särgis. Foto: FC Kuressaare kodulehekülg

Jalgpalli Eesti meistriliigas kaotas enne 24. vooru liidrikohta hoidnud Tallinna FCI Levadia võõrsil 1:2 FC Kuressaarele.

Saarlased viis juba viiendal minutil juhtima Mattias Männilaan, kes on sel hooajal olnud heas hoos: seitse väravat kirja saanud ründaja on löönud veerandi Kuressaare väravatest ning eestlastest on sel hooajal temast Premium liigas rohkem väravavõrke sahistanud vaid Konstantin Vassiljev (8), Sergei Zenjov (9) ja Tristan Koskor (11).

23. minutil muutus Kuressaare elu veelgi mõnusamaks, sest Levadia Malist pärit kaitsja Bourama Fomba omavärav tõi tabloole 2:0. 83. minutil õnnestus Fombal taas pall väravavahi selja taha saata, kuid sedakorda mängis ta üle Kuressaare puuriluku Magnus Karofeldi.

Kuressaare võit on igal juhul üllatus, aga mitte šokk. Viimasel ajal on Levadia vorm olnud meistriliigas kehv, sest eelmisest neljast mängust on kogutud kaks viiki, üks võit ja nüüd ka üks kaotus. Eelmises voorus ei saadud jagu tabeli punasest laternast Harju JK Laagrist.

Teises tänases kohtumises olid vastamisi Tallinna Flora ja Tallinna Kalev. Mäng lõppes 1:1, kuigi pooltunnil sai Flora kaitsja Markkus Seppik punase kaardi.

Tabeliseis

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles