VIDEO Saksamaa hakkas USAd purustama, aga hoopis USA purustas mõne minutiga Saksamaa

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
USA koondise üks liidreid on Anthony Edwards.
USA koondise üks liidreid on Anthony Edwards. Foto: Giuseppe Cacace

Järgmise nädala reedel algab korvpalli MM ning suursoosik USA ei kaotanud ühtegi kontrollmängu. Täna õhtul alistati Saksamaa 99:91.

Kuigi enamasti tuuakse USA suuremate konkurentidena välja Prantsusmaa, Serbia, Austraalia ja Kanada, siis tänane oli ilmekas tõestus, et seal nimekirjas peaks olema ka mitme maailma tugevaima liiga NBA mehega rikastatud Saksamaa.

Eurooplased juhtisid jänkide vastu kolmandal veerandajal 71:55, kuid Tyrese Haliburtoni kaugvisked andsid ameeriklastele õhku ja viimasele kümnele minutile mindi sakslase 77:73 eduseisus. 

Neljandal veerandajal oli Saksamaa pikalt mõne punktiga peal, aga 77:86 kaotusseisus olles tegi USA suisa 18:0 spurdi ja kallutas kaalukausi enda kasuks.

Üleplatsimehena tõi Anthony Edwards USA-le 34 punkti. Sakslaste parimana viskas nende NBA täht Franz Wagner 17 punkti ja võttis kümme lauapalli. Lisaks temale tegid kaksikduubli Dennis Schröder (16 punkti ja kümme korvisöötu), Daniel Theis (12 p ja 13 lauapalli) ning Johannes Voigtmann (11 p, 10 lp).

Mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles