CORNER 1 F1 hooaja vahekokkuvõte ning veel palju muud hobikardist olümpiani

Postimees Sport
Copy
Aston Martini sõitja ja punktitabeli kolmas Fernando Alonso (ees) ja teist kohta hoidev Red Bulli sõitja Sergio Perez.
Aston Martini sõitja ja punktitabeli kolmas Fernando Alonso (ees) ja teist kohta hoidev Red Bulli sõitja Sergio Perez. Foto: Florent Gooden/LPS via ZUMA Press/Scanpix

Eeloleva Hollandi GPga Zandvoortis lõppeb F1 suvevaheaeg ning algab hooaja teine pool. Sellest tulenevalt otsustas Corner 1 taas stuudios maha istuda, et aasta esimene pool korralikult kokku võtta.

Läbi hekseldatakse kogu senine hooaeg alates Red Bulli domineerimisest kuni kõige tõenäolisemate nimedeni, kes võiksid saada tänavusel hooajal esimes(t)eks mitte-Red-Bulli-sõitja(te)st etapivõitja(te)ks. Arutelu raamiks, nagu alati, on Corner 1 jälgijate häälte põhjal koostatud «Hooaja Staari» punktiarvestus.

Kuninglik sari ei ole suvevahajal ka täielikult maganud: kuigi sõitjad ja tiimid nautisid, nagu kord ja kohus, suvepuhkust, otsustas Felipe Massa näiteks F1 ja FIA 2008. aasta hooaja eest kohtusse kaevata. Ka Corneri poisid ei saanud sellest teemast saates üle ega ümber.

Lisaks, nagu juba kombeks, ei piirduta ainult F1-maailmaga, sest juttu tuleb ka Estonian Grand Prix'st, Corner 1 enda pool hoogsalt käima läinud hobikardisarjast ning sellest, milline võiks välja näha mootorisport olümpiaalana. Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles