Eesti vollenaiskonna järgmine vastane teenis kindla kaotuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Slovakkia jäi Prantsusmaale kindlalt alla
Slovakkia jäi Prantsusmaale kindlalt alla Foto: TOMS KALNINS / EPA / SCANPIX

Tallinnas peetavatel naiste võrkpalli Euroopa meistrivõistlustel teenis täna kaotuse Eesti järgmine vastane Slovakkia, kes jäi 0:3 (21:25, 19:25, 12:25) alla Prantsusmaale.

Turniiri avamängus Eesti 3:0 (25:8, 25:19, 25:21) alistanud Prantsusmaa jätkab EMi täiseduga, olles võitnud kõik neli kohtumist. Juba enne tänast mängu oli Prantsusmaa edasipääs kindel. Samamoodi on edasipääs kindel Hollandil, kes kohtub täna Soomega.

Eesti olukord EMil on iseenesest lihtne. Seni kõik kolm mängu kaotanud naiskonnal tuleb homme alistada Slovakkia ja ülehomme Hispaania.

«Oleme valmis, et Slovakkiaga tuleb kohtumine, kus üks pall võib otsustada mängu saatuse. Hispaania on naiskond, keda tuleb võrgust kaugel hoida, sest nad mängivad kiirelt ja agressiivselt,» lausus võrkpallikoondise peatreener Alessandro Orefice.

«Me isegi ei mõtle kaotamisele. Meie mentaliteet pole see, et meil on võitu vaja, vaid see, et me tahame seda võitu. Palusin naiskonnal just niimoodi mõelda. Usun, et suudame viimased mängud võita. Kui naised mängivad natukene agressiivsemalt, suudame seda,» märkis peatreener.

Foto: ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles