Mängijat nõusolekuta suudelnud jalgpalliliidu president palus vabandust

Postimees Sport
Copy
Skandaalne suudlus jalgpalli MMi auhinnatseremoonial.
Skandaalne suudlus jalgpalli MMi auhinnatseremoonial. Foto: Ekraanitõmmis

Hispaania jalgpallinaiskond võitis pühapäeval ajaloo esimese MM-tiitli, kui finaalis alistati Inglismaa 1:0. Hispaania jalgpalliliidu president Luis Rubiales õnnitles medalitseremoonial kõiki mängijaid, kuid paljudele jäi silma, et tähtmängijat Jennifer Hermosot kostitas ta suudlusega.

«Mulle ei meeldinud see,» lausus Hermoso Instagrami otseülekandes, mis oli eetris juba naiskonna riietusruumist. Hiljem tegi Hermoso aga avalduse, kus astus Rubialese kaitseks välja.

Hispaania vutiliidu president jällegi tunnistas, et käitus valesti. «Käitusin valesti ja pean seda tunnistama. Mul ei olnud halbu kavatsusi, vaid lihtsalt palju elevust. Sel hetkel tundus see loomulik, kuid väljastpoolt tekitas segadust. Palun vabandust. Sain õppetunni ning mõistan, et pean presidendina käituma ettevaatlikumalt,» ütles Rubiales.

Hispaanias tekitas Rubiales suudlus palju vastukaja. Jalgpallilidu presidenti kritiseerisid isegi mõned valitsuse ministrid. Näiteks sõnas võrdõiguslikkuse minister Irene Montero, et sarnase seksuaalse vägivalla all kannatavad naised igapäevaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles