BLOGI USA lahtistel debüteerinud Lajal oli lähedal matšivõidule, ent pidi ikkagi reketid pakkima

Postimees Sport
Copy
Mark Lajal.
Mark Lajal. Foto: Mark Lajali Instagram

Eesti meeste esireket Mark Lajal (ATP 246.) tegi täna USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril debüüdi. Esimeses matšis läks ta vastamisi Austria tennisisti Filip Misoliciga (ATP 168.) ning lõpuks tuli tunnistada vastase 3:6, 6:4, 6:3 paremust.

Enne mängu:

Lajal (ATP 246.) loositi esimeses kvalifikatsiooniringis kokku 22-aastase austerlase Filip Misoliciga (ATP 168.). See on meeste esimene omavaheline mäng.

Sel hooajal on Lajal võitnud 33 ja kaotanud 16 kohtumist, Misolici saldo on 28 võitu ja 21 kaotust. Kui Lajal teeb slämmiturniiri kvalifikatsioonis debüüdi, siis Misolic on osalenud viies kvalifikatsioonis. Parimal juhul on ta jõudnud teise ringi USA (2022) ja Prantsusmaa lahtistel (2023).

Kvalifikatsiooni esimesse ringi pääsemisega on Lajal teeninud 22 000 dollarit. Edu korral kohtuks ta teises ringis kas belglase Kimmer Coppejansi (ATP 148.) või kanadalase Gabriel Dialloga (ATP 132.). Põhitabelisse pääsemiseks tuleb Lajalil alistada kolm vastast.

Eesti meestennisist mängis suure slämmi põhiturniiril viimati 2018. aastal, kui Zopp pääses Prantsusmaa lahtistel kolmandasse ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles