Rooney murdis 9-aastase fänni randme

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney tribüünile lennanud löök murdis 9-aastase jalgpallifänni randme.
Wayne Rooney tribüünile lennanud löök murdis 9-aastase jalgpallifänni randme. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna ründaja Wayne Rooney murdis kogemata võistkonna 9-aastase fänni Jamie Thomase randme.

Thomas oli pühapäeval koos isaga Molineux’ staadionil, et elada kaasa oma lemmikutele kohtumises Wolverhampton Wanderersi vastu. Siiski jäi tal suurem osa matšist nägemata, kuna soojenduse ajal lendas Rooney poolt teele saadetud pall Thomase suunas ning 9-aastane poiss üritas seda käega eemale lüüa ning murdis niimoodi randme, kirjutab Sportsmail.

Hiljem sai juhtunust teada ka Rooney, kes Twitteri vahendusel koheselt vabandas. «Tahan Jamie Thomase ees vabandada ja ma saatsin talle kirja ja autogrammiga särgi,» kirjutas Rooney.

«Alguses arvasime, et käsi on lihtsalt paistes, kuid Jamie ei tundnud mängust rõõmu ning otsustasime minna arsti juurde. Seega jäi meil suurem osa teisest poolajast nägemata. See oli tema jaoks esimene kord ManU kohtumist külastada,» sõnas 9-aastase jalgpallisõbra isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles