Ajaloolise hooaja teinud Manchester City jääb ajutiselt peatreenerita

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: IMAGO/Moritz Mueller

Manchester City jalgpalliklubi teatas, et nende peatreener Pep Guardiola lahkus seljavalu tõttu meeskonna juurest. 52-aastast hispaanlast ootab kodumaal seljaoperatsioon.

Guardiola teatas Manchester City klubile, et teda vaevab tõsine seljavalu ning soovib operatsioonile minna. Talle tehakse Barcelonas erakorraline, ent väike seljaoperatsioon, millest taastumine ei võta liiga kaua aega.

City peab nõnda järgmises kahes Inglismaa kõrgliiga kohtumises peatreenerita toime tulema. Tema rolli võtab üle abitreener Juanma Lillo, kes juhib vägesid nii põhimeeskonna treeningutel kui ka kohtumistes Fulhami ja Sheffield Unitediga. Guardiola peaks seejuures naasma klubi juurde septembri keskpaigas.

«Kõik inimesed Manchester City juures soovivad Pepile kiiret paranemist. Samas loodetakse teda näha tagasi juba nii pea kui võimalik,» teatas klubi enda avalduses.

Guardiola võitis möödunud hooajal Cityga peaaegu kõik tiitlid, mis neid võimalikuks said. Auhinnakappi lisandusid nii Inglismaa kõrgliiga kui ka karikavõit. Lisaks sellele triumfeeriti esmakordselt UEFA Meistrite liigas. Tänavu on City võitnud ka UEFA superkarika, kus penaltiseerias alistati eelmisel hooajal Euroopa liigas triumfeerinud Sevilla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles