Soome korvpallitähte tabas MMil ootamatu probleem: palun aidake!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lauri Markkanen.
Lauri Markkanen. Foto: Mauri Ratilainen

Soome korvpallikoondis valmistub sel nädalal algavaks MMiks. Nende suurim täht Lauri Markkanen on hädas vaba aja sisustamisega ja seetõttu palus ta sotsiaalmeedias ka abi.

Esmaspäeval Jaapanisse saabunud Soome koondis püüab vaikselt ajavahega kohaneda. Nõnda on neil soovitatud tavapäevasest enam ärkvel olla ja varahommikul päevavalgust vältida. Markkanen ei uskunud, et tal nõnda palju Jaapanis vaba aega on ning seisis probleemi ees.

Nimelt on Soome korvpallitähe suureks hobiks mängukonsooli Playstation 5-ga mängimine. Kahjuks ei olnud tal seda Jaapanis kaasas ning seetõttu otsis ta abi sotsiaalmeedias.

«Kui teil on Playstation 5, mida minuga jagada, siis palun aidake,» teatas soomlane Instagrami postituses.

Soome meedia andmetel laekus mitmeid pakkumisi, ent ükski polnud neist piisavalt lähedal Soome koondise elukohale Okinawas. Samas ei pidanud Markkanen ikkagi liiga kaua ootama, kuna teisipäeva hilisõhtuks tõi talle mängukonsooli MMi vaatama sõitnud sõber.

Näis, kas sellest on ka abi Soome koondise mängudeks. Meie põhjanaabrid peavad enda esimese kohtumise MMil 25. augustil, mil kohtutakse Austraaliaga. Veel kuuluvad nendega ühte alagruppi võõrustaja Jaapan ja Prantsusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles