Neuville tuleb Breeni mälestusrallil starti varalahkunud iirlase parima sõbraga

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Iirimaal peetakse plaani, et tuleval aastal korraldada aprillis traagiliselt hukkunud Craig Breenile mälestusralli, kus osaleksid ka Rally1-autod. Thierry Neuville lubas kohal ja seda koos Breeni parima sõbraga.

Breeni kodulinnas Waterfordis ja selle ümbruses peetaval rallil lubas Neuville kindlasti kohal olla ning teha ralli koos Breeni väga lähedase sõbra Patrick «Paddy» Croke’iga koos.

«Craig oli meie kõigi jaoks väga eriline inimene. Kui ma käisin tema matustel, siis ma istusin seal tema vanemate Ray ja Jackie ning ülejäänud perega. Tulin sealt ära mõistmisega, et me peame elust maksimumi võtma ja mäletama seda, kui suurepärane inimene Craig oli,» rääkis Neuville.

«Kui James (James Coleman, Breeni sõber ja mänedžer - toim.) rääkis ralli ideest, siis tahtsin kohe sellest osa võtta. Ja ma tahtsin seda teha Patrickuga. Craig tutvustas meid selle hämmastava kutiga, tema suure sõbraga ja ma taha sõita Craigiga enda mõtetes ja tema sõbraga minu kõrval,» seletas belglane.

Croke on ka ise võimalusest elevil. «Ma ei uskunud seda, kui Thierry minult küsis. Ta tuli minu juurde ja ütles: «Mina ja sina, me teeme selle ralli järgmisel aastal Craigi mälestuseks.» meenutas Breeni sõber.

Küll pole veel teada, millise autoga Neuville starti tuleb, kuid valikute hulgas on Croke’i sõnul Hyundai i20 N Rally1-auto või siis Neuville’i isiklikule firmale kuuluv BMW M3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles