Rootsi jalgpallur läks Budapestis kaduma

Christopher Krutto
Copy
Jalgpallid. Pilt on illustreeriv.
Jalgpallid. Pilt on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Rootsi jalgpallur Abdullah Talal Hameed on Ungari pealinnas Budapestis kaduma läinud.

 

Rootsi väljaanne Aftonbladet kirjutab, et 27-aastast Hameedi nähti viimati esmaspäeval ja nüüd on Ungari politsei algatanud uurimise, et tema asukoht selgeks teha.

«Me oleme väga mures,» sõnas Hameedi õde Sama Hameed Rootsi väljaandele. Jalgpalluri isas Talal on reisinud Rootsist Ungarisse, et oma poega otsida.

Hameed sõlmis 10. augustil ühe aasta pikkuse lepingu Horvaatia klubiga Gorica HNK ja oli ülemineku üle väidetavalt väga elevil. Enne seda on ta esindanud mitmeid klubisid, millest viimane oli Ungari klubi Zalaegerszegi TE FC.

Ta pidanuks esmaspäeval reisima Budapestist Velika Goricasse ning oli enne seda rääkinud ka oma agendiga. Ometi ta sinna kohale ei jõudnud.

Klubi palus kõigil, kel on infot nende värske täienduse asukoha kohta, anda sellest teada neile või lähimasse politseijaoskonda. Hameed sõidab Porsche Taycaniga, millel on Rootsi numbrimärgid.

Horvaatia ajalehe Sporske Novosti andmetel on politsei leidnud Ungarist Hameedi auto, kuid rohkem detaile pole avaldatud. Lisaks avaldas jalgpalluri õde, et Hameedi korter otsiti koertega läbi, kuid sealt ei leitud midagi, mis politseile huvi pakuks.

Tagasi üles