Vigastada saanud rattur kaotas palju verd ja langes koomasse

Karl Mihkel Eller
Copy
Profiratturid Belgias, vasakul Lotto Dstny sõitjad. Foto on illustratiivne.
Profiratturid Belgias, vasakul Lotto Dstny sõitjad. Foto on illustratiivne. Foto: Bert Goyvaerts/Belga via ZUMA Press/Scanpix

Belgia maanteerattur Tijl De Decker (Lotto Dstny) sattus treeningul õnnetusse, mille tagajärjel sai raskelt vigastada ja langes koomasse.

22-aastane De Decker sõitis treeningul autole otsa, mille tagajärjel sai raskelt vigastada ja kaotas palju verd. Mees viidi Lieri haiglasse, kus talle tehti operatsioon ning transporditi edasi Antwerpeni ülikoolihaiglasse ja viidi koomasse.

«Õnnetus toimus avalikul teel, väljaspool asulat. Jalgrattur sai raskelt viga ja viidi haiglasse. Jälgime, kuidas tema seisund muutub. Kohapeale saabus prokuratuuri ekspert, täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on käimas uurimine. Võin kinnitada, et õnnetuses osales sõiduauto,» ütles Belgia politsei pressiesindaja.

Tänavu võitis ta Pariisi-Roubaix noortevõistluse ning kuigi ta treenib jätkuvalt noortetiimis, siis oli enne õnnetust teada, et järgmisel hooajal saab temast UCI ProTeami Lotto Dstny’i klubi profisõitja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles