200 miljonit eurot teeniv Benzema läks Saudi Araabias peatreeneriga tülli

Karl Mihkel Eller
Copy
Karim Benzema (paremal).
Karim Benzema (paremal). Foto: AFP/SCANPIX

Eelmise aasta parim jalgpallur Karim Benzema liitus suvel Saudi Araabia meistriliiga klubi Al-Ittihad. Aastas 200 miljonit eurot teeniv prantslane ei kuulu aga peatreener Nuno Espirito Santo soosingusse.

Al-Ittihad on hooaega alustanud suurepäraselt. Kahe esimese vooruga on neil tabelis kuus punkti ning ollakse liidrikohal. Benzema on teinud kaasa kõik kohtumised, kuid pole liigas veel väravaarvet avanud.

Pealtnäha on kõrbeidüll maaliline, kuid taevasse on kogunenud murepilved. Kohaliku ajalehe Al-Sharq Al-Awsat andmetel on superstaar Benzema toodud Jeddah’ klubisse ilma treener õnnistuseta.

49-aastane portugallane, kes varem juhendanud kodumaa Porto klubi, aga ka Inglismaal, mitu hooaega Wolverhampton Wanderersi ja 2021. aastal mõni kuu ka Tottenhami, enne kui ta novembris vallandati.

Meedia andmetel puudub Espirito Santo ja Benzema vahel isiklik säde. Kuigi 200 miljonit eurot teeniv Prantsusmaa koondislane teenib mänguaega, siis soovitud kaptenipaelast jäeti ta ilma. Väidetavalt on see muutnud Benzema olemise Saudi Araabias ebamugavaks, sest 35-aastane ründeäss kujutas oma sisseelamist uude klubisse teistmoodi ette.

Juunis siirdus Benzema Madridi Realist vabaagendina Saudi Araabia tšempioni Al-Ittihadi juurde, kus ta teenib kahe hooaja jooksul ligi 400 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles