Cityga kulda ja karda võitnud Hispaania koondislane suundus kümnete miljonite eest Saudi Araabiasse

Christopher Krutto
Copy
Aymeric Laporte.
Aymeric Laporte. Foto: STOYAN NENOV/REUTERS/Scanpix

Hispaania kaitsjast Aymeric Laportest sai järjekordne tippjalgpallur, kes suundub kümnete miljonite eest Saudi Araabiasse.

 

Saudi Araabia jalgpalliklubid on tänavu kulutanud kolossaalseid summasid, et tuua naftariiki mängima jalgpallimaailma tippe ning nüüd ostis Al Nassr 27,5 miljoni euroga Manchester Citylt Laporte mängijaõigused.

29-aastane kaitsja liitus Cityga 2018. aasta jaanuaris enam kui 60 miljoni euro eest ning sai valitseva Inglismaa meistri eest kirja 180 mängu, lüües nendes 12 väravat. Kokku võitis Laporte City ridades 12 tiitlit.

Möödunud hooajal langes ta põhikoosseisust välja ning klubi jalgpallidirektori Txiki Begiristaini sõnul on just see põhjuseks, miks Hispaaniat esindav kaitsja otsustas meeskonnast lahkuda.

Hispaania koondist esindavat Laportet ootavad Al Nassris ees sellised tippmängijad nagu Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Alex Telles ja Seko Fofana.

Lisaks eelmainitutele mängivad tuleval hooajal Saudi Araabias veel Riyad Mahrez, Karim Benzema, N’Golo Kante, Ruben Neves ja Neymar. Tuntud mängijaid on seal veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles