VIDEO Messi iga sammu pallimurul jälgib mõne meetri kauguselt ihukaitsja

Karl Mihkel Eller
Copy
Fänn jooksmas Lionel Messi (vasakul) poole Miami Interi koduväljakul. Lisaks turvameestele seisab Messi ja fänni vahel tema ihukaitsja Yassine Chueko (keskel).
Fänn jooksmas Lionel Messi (vasakul) poole Miami Interi koduväljakul. Lisaks turvameestele seisab Messi ja fänni vahel tema ihukaitsja Yassine Chueko (keskel). Foto: MEGAN BRIGGS/Getty Images/AFP/Scanpix

Juulis USA jalgpalli meistriliiga MLSi klubiga Miami Inter liitunud Lionel Messi igat sammu pallimurul jälgib valvsa pilguga ihukaitsja. Iseenesest pole turvameeste viibimine jõukate profisportlaste juures midagi erilist, kuid Messi pääseb turvamehest mõnekümne meetri kaugusele vaid mängu ajal. Lõpuvile kõlades kargab ihukaitsja platsile ning liigub varjuna Messi taga.

Argentina koondise kapteni esimesed mängud USAs on olnud imelised. Kaheks mänguga on ta löönud kümme väravat, ainsana jäi tal skoor tegemata USA lahtiste karikavõistluste poolfinaalis Cincinnati vastu. Kuid kuna kohtumine lõppes penaltitega siis väravavõrku ta ikkagi penaltiseerias sahistas.

Muidugimõista, et 36-aastase Messi vastu on publiku huvi meeletu. Sellepärast on Miami Inter üks omanikke David Beckham isiklikult välja valinud ihukaitsja, kes peab Messi iga sammu valvama.

Sotsiaalmeedias levivatel piltidel on näha, kuidas suur lihastes mees järgneb Messile ja jälgib alati staari. Kui Messi mängus värava lööb ja seda tähistades platsi äärde jookseb, on ihukaitsja kohal ja kaitseb argentiinlast võimalikke väljakule tormavate fännide eest.

La Nacion kirjutas, et Messi ihukaitsja näol on tegemist Yassine Chuekoga, kes kuulus USA mereväe eriüksusesse ja on võidelnud Afganistani ja Iraagi sõjas. Mehel on võitluskunstide harrastamise taust ning pole ime, et Beckham on klubi talismani kaitsmiseks valinud just sellise mehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles