Inglismaa tippklubi tahab kiiremas korras vabaneda üheksast mängijast

Karl Mihkel Eller
Copy
Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta plaanib klubis nädala jooksul suurpuhastust.
Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta plaanib klubis nädala jooksul suurpuhastust. Foto: Mark Cosgrove/News Images via ZUMA Press Wire/Scanpix

Inglismaa jalgpalliliigas on üleminekuakna sulgumiseni jäänud nädal. Londoni Arsenal tahab selle ajaga teha suurpuhastust ja vabaneda üheksast mängijast.

Pärast edukat eelmist hooaega, kui Premier League'is saadi teine koht, valmistub Arsenal tänavu võitma oma esimest meistritiitlit pärast 2004. aastat. Lisaks pääseti uuesti Meistrite liiga alagrupiturniirile, mis viimati toimus 2016/2017 aasta hooajal.

Londoni klubi on suvise üleminekuakna jooksul soetanud West Hamist Inglismaa koondise poolkaitsja Declan Rice'i ja vabanenud Granit Xhakast, kuid Arsenal ei paista üleminekutega lõpetanud olevat.

Daily Mail teatab, et klubi plaanib vabaneda tervest hunnikust mängijatest enne üleminekute peatumist 31. augustit. Väidetavalt võidakse tehingute eest saada üle 115 miljoni euro.

2019. aastal Arsenaliga liitunud Nicholas Pepe on väidetavalt üüks neist, kellest soovitakse vabaneda. Lisaks kuuluvad nimekirja Takehiro Tomiyasu, Rob Holding ja Kieran Tierney.

Arsenal on oma kahes esimeses Premier League'i kohtumises võitnud kaks võitu. Esmalt Nottingham Foresti ja seejärel Crystal Palace'i vastu. Laupäeval kohtutakse kodustaadionil Fulhamiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles