Treeningul autole otsa sõitnud rattatalent suri

Postimees Sport
Copy
Tijl De Decker.
Tijl De Decker. Foto: IMAGO/LAURENT SANSON/SCANPIX

22-aastane Belgia jalgrattur Tijl De Decker sattus kolmapäevasel treeningul avariisse. Paraku ei õnnestunud arstidel tema elu päästa ning täna teatati mehe surmast.

De Decker sõitis treeningul otsa autole, mille tagajärjel sai raskelt vigastada ja kaotas palju verd. Mees viidi Lieri haiglasse, kus talle tehti operatsioon ning transporditi edasi Antwerpeni ülikoolihaiglasse.

«Peame suure kurbusega teatama, et meie sõitja Tijl De Decker on surnud,» teatas Lotto-Dstny jalgrattatiim. «Ta kaotas lahingu rasketele vigastustele, mille sai kolmapäeval treeningul kukkudes.»

Tänavu võitis De Decker Pariisi-Roubaix U23 võidusõidu. Järgmisest hooajast pidanuks ta alustama Lotto Dstny tiimis profikarjääri.

«Oleme oma jalgrattur kaotusest löödud,» sõnas tiimijuht Stéphane Heulot. «Tijl näitas sel aastal suurt edasiminekut ning usume, et tal oli veel kõvasti arenguruumi. Profiks astumine olnuks loogiline samm. Kahjuks seda ei juhtu. Jääme teda alatiseks mäletama kui talendikat noorsõitjat, kes oli soe ja sõbralik inimene. Avaldame tema perekonnale ja lähedastele kaastunnet.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles