Olümpiasportlane hukkus 31-aastaselt raskes õnnetuses, kümnekuune poeg sai raskelt viga

Postimees Sport
Copy
Liiklusõnnetus Kanadas. Foto on illustratiivne.
Liiklusõnnetus Kanadas. Foto on illustratiivne. Foto: Steve Lambert/The Canadian Press via ZUMA Press/Scanpix

Endine iluuisutaja ja 2014. aastal Kanada olümpiamängudel esindanud Alexandra Paul suri teisipäeval raskes liiklusõnnetuses. Imekombel pääses õnnetusest eluga tema kümnekuune poeg Charlie, kes sai raskelt viga ja viidi lastehaiglasse.

Traagiline õnnetus toimus Torontost põhjapool Melancthoni linnakeses, kui veoauto ei suutnud ehitusplatsi juures kiirust piisavalt vähendada ja sõitis otsa seitsmele sõiduautole. Ühes neist viibis ka Alexandra Paul koos oma alla-aastase pojaga.

Paul sai kokkupõrke järel surmavaid vigastusi ning hukkus sündmuskohal. Tema kümnekuune poeg toimetati eluohtlikke vigastustega lastehaiglasse. Veel sai avariis vigastada kolm inimest.

Paul esindas Kanadat 2014. aasta Sotši olümpiamängudel koos abikaasa Mitchell Islamiga jäätantsus. Nad saavutasid 18. koha. Duo saavutas karjääri jooksul kolm korda Kanada meistrivõistlustel kolmanda koha.

Paar teatas oma tippkarjääri lõpetamisest 2016. aastal ja abiellus aastal 2021. Neil sündis 2022. aastal poeg Charlie.

Sõbrad on hukkunud Pauli perekonna toetuseks loonud GoFundMe lehekülje, kus kirjeldatakse, et naine polnud mitte ainult sõbralik, haritud, vaimukas, vaid ka rahvusvahelise iluuisutamiskogukonna tugisammas. «Kuigi Kanada edulugu katkes traagiliselt, mäletatakse Alexit kui kirglikku ja sihikindlat noort naist, kes valgustas iga ruumi, kuhu ta sisenes,» seisis kirjelduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles