VIDEO Messi abikaasa oleks äärepealt suudelnud vale meest

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi abikaasa Antonella Roccuzzo (keskel).
Lionel Messi abikaasa Antonella Roccuzzo (keskel). Foto: MARCO BELLO/REUTERS/Scanpix

Lionel Messi on kasvatanud USA jalgpalliliigale MLS langevat tähelepanu. Teistel põhjustel sattus meedia huviorbiiti Miami Interi ründaja abikaasa Antonela Roccuzzo, kes läks pärast võidukat matši Messit platsile õnnitlema ning oleks kogemata suudelnud vale meest.

Roccuzzo kõndis jalgpallimurule pärast USA lahtiste karikavõistluste poolfinaali, kus Inter alistas FC Cincinnati. Roccuzzo liikus julgel sammul Interi kaitsja Jordi Alba suunas, kel on sarnaselt Messile habe. Videot vaadates tundub, et naine hakkab meest peaaegu suudlema, kuid märkab viimasel hetkel, et tegemist polegi tema elukaaslasega.

35-aastane Roccuzzo ei lasknud väikesest eksitusest ennast häirida ning siiski kallistas Albat. Veidi hiljem, kui naise otsingud kandsid vilja, sai ta õnnitleda suudlusega ka oma abikaasat.

Roccuzzo ja Messi abiellusid 2017. aasta 30. juunil ning said läbi perekondlike sidemete tuttavaks juba lastena. Nende suhe algas 2007. aastal.

Messi on Miami Inter viinud uuele tasemele ning pärast poolfinaali võitu Cincinnati üüle kohtutakse septembri lõpus Ameerika lahtiste finaalis Houstoni Dynamoga. Pärast Miamisse siirdumist on Argentina koondise kapten üheksa mänguga löönud üksteist väravat ja andnud kolm resultatiivset söötu. Läinud ööl sai ta jala valgeks ka MLSi põhihooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles