Suudlusskandaali sattunud jalgpallijuhi ema lukustas end kirikusse ja alustas näljastreiki (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Protesteerija Hispaania jalgpalliliidu kontori ees, kes nõuavad Luis Rubialese ametist lahkumist ja karistamist.
Protesteerija Hispaania jalgpalliliidu kontori ees, kes nõuavad Luis Rubialese ametist lahkumist ja karistamist. Foto: Isabel Infantes/Reuters/Scanpix

Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) otsustas MM-finaali järel naismängijat suudelnud Hispaania jalgpalliliidu presidendile Luis Rubialesele määrata 90 päeva kestva tegutsemiskeelu. Rubialese ema on aga otsustanud astuda oma poja kaitseks välja radikaalsel moel. Ta lukustas end Lõuna-Hispaania kirikusse, kus alustas näljastreiki.

Rubialese ema Angeles Bejar alustas sel nädalal näljastreigiga, teatasid Hispaania uudisteagentuurid. Naine on valmis nälga tundma kuni juhtumi lahenduseni. Naine lukustas end Lõuna-Hispaanias Motrilis asuvas kirikusse, kus korraldab näljastreiki.

«See on ebainimlik ja verine jaht, mida mu poeg ei vääri,» ütles Bejar Hispaania meediale. Uudisteagentuuri teatel olevat ta veel öelnud, et näljastreik kestab määramata aja. Lisaks olevat ta palunud suudlusskandaali keskmesse sattunud Jennifer Hermosol toimunu kohta tõtt rääkida.

Rubiales suudles Hermosot suule, kui hispaanlannad said kätte MM-finaalturniiri kuldmedalid. Hermoso andis pärast tseremooniat naiskonnakaaslastele teada, et talle suudlus ei meeldinud.

Hispaania jalgpalliliit tegi hiljem avalduse, et suudlusega olevat nõus olnud mõlemad osapooled. Hiljem andis aga Hermoso teada, et tema selleks nõusolekut ei andnud, ning kirjeldas episoodi kui seksistlikku tegu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles