Latvala: Hyundai üritab meilt sõitjaid varastada

Christopher Krutto
Copy
Kalle Rovanperä (vasakul) ja Sebastien Ogier. Kuulujuttude järgi jahib Hyundai mõlema mehe allkirja.
Kalle Rovanperä (vasakul) ja Sebastien Ogier. Kuulujuttude järgi jahib Hyundai mõlema mehe allkirja. Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Autoralli MM-sarja sõitjate turul on tulevase hooaja eel sisuliselt kindel vaid see, et Hyundais jätkab Thierry Neuville. Nõnda proovivad kõik tippsõitjaid endale meelitada ja Toyota tiimipealiku Jari-Matti Latvala sõnul ihub konkurent tema pilootide peale hammast.

Kuigi tänavu pole väga palju kuulujutte veel sõitjate võimalike sihtkohtade osas levima hakanud, siis kindel on see, et vähemalt mingisuguseid läbirääkimisi on Hyundai ja valitsev maailmameister Kalle Rovanperä pidanud.

Ilmselt ongi hetkel Toyotas sõitev soomlane see, kelle järel doominoklotsid paika hakkavad langema.

«Me oleme pidanud Kallega läbirääkimisi. Pabereid pole veel allkirjastatud, aga ma arvan, et asjad lähevad hästi. Mul on positiivne tunne,» rääkis Latvala MTV Urheilule antud intervjuus.

«Asjad saavad ilmselt varsti lukku ja ma usun, et varsti oleme sellega lõpul. Teiste sõitjate osas on kõik täiesti lahtine. Kallega on asjad natuke kaugemale edenenud,» lisas ta.

Sebastien Ogier ja Elfyn Evans on koos Rovanperäga sõitnud 2020. aastast Toyotas ja hetkel pole selge, kas mõlemad tiimis jätkavad. Küll sooviks seda Latvala, aga väidetavalt on Hyundai ka Ogier’ga läbirääkimisi pidanud.

«Ma tean, et Hyundai proovib meilt sõitjaid varastada. Nad tahavad parimaid sõitjaid,» lisas Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles