VIDEO Inglismaa jalgpalliklubi mängijad sattusid tõsisena näinud õnnetusse, autos oli ka Katari MMil osalenud pallur

Christopher Krutto
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Inglismaal leidis aset liiklusõnnetus, mille osaliseks olid Gillinghami jalgpalliklubi mängijad. Hirmsana näinud õnnetus sai võrdlemisi õnneliku lõpu.

Möödunud reedel leidis Inglismaal aset intsident, kui ühes autos liikunud Gillinghami klubi mängijad sattusid liiklusõnnetusse. Turvakaamerasalvestisest on näha, kuidas musta värvi BMW kaotab juhitavuse ja libises teelt välja ning lendas vastu kivist aeda.

Kuigi esmapilgul paistis avarii tõsine, siis kõik mängijad väljusid omal jõul autost ning kiirabi väidetavalt kohale ei kutsutud. Kent Online’ile antud intervjuus rääkis üks pealtnägija, et tiimikaaslased tulid mängijatele järgi ja autojuht jäi kohapeale, et politseile selgitusi anda.

«Õnnetus nägi väga tõsine välja, aga lõppes ainult ehmatusega. Kuigi midagi tõsist ei juhtunud, siis naabrid on šokis. Hea, et praegu pühad on ,sest sel tänaval on kool ja tavaliselt kõnnib siin tänaval palju lapsi,» lisas pealtnägija.

Autos viibis ka 33 korral Walesi koondist esindanud Jonathan Williams, kes mängis ka möödunud aasta detsembris peetud Katari MMil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles