Klavani ja Alkmaari karikateekond sai valusal moel otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) Euroopa Liiga kohtumises Udinese vastu.
Ragnar Klavan (paremal) Euroopa Liiga kohtumises Udinese vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar kaotas Hollandi karikasarja poolfinaalis koduplatsil lisaajal 2:4 Almelo Heraclesele.

Klavani endine koduklubi Heracles pääses küll juba 7. minutil Evertoni väravast juhtima, ent paarikümne minuti möödudes viisid Adam Maheri ja Johann Gudmundssoni kiire tabamused omakorda kodumeeskonna ette.

Teise poolaja keskel tõi Kwame Quansahi värav Heraclese uuesti mängu ja 2:2 seisuga normaalaeg ka lõppes. Lisaajal oli kodupubliku kurvastuseks esmalt 110. minutil täpne Thomas Bruns ning viimasel minutil, kui AZ meeleheitlikult viigiväravat jahtis, pani mängule punkti Ninos Gouriye.

Klavan pääses vahetusest platsile 80. minutil Rasmus Elmi asemel.

AZ jätkab nüüd Hollandi liigatiitli ja Euroopa Liiga karika püüdmist. Eredivisies on pidada veel kaheksa kohtumist, Alkmaari meeskonna edu Amsterdami Ajaxi ees on üks ning Twente ja PSV ees kaks punkti. Euroopa Liiga veerandfinaali avakohtumises minnakse 29. märtsil vastamisi Valenciaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles