Kõrgliiga väravavaht sattus festivalil jõhkra kallaletungi ohvriks

Karl Mihkel Eller
Copy
Poola politsei. Foto on illustratiivne.
Poola politsei. Foto on illustratiivne. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP/Scanpix

Poola kõrgliigaklubi Niepołomice Puszcza väravavaht Kewin Komar sattus kodu lähistel Wiśnicz Małys toimunud festivalil jõhkra rünnaku ohvriks. 20-aastane jalgpallur sai käevigastuse, mille tõttu tema mängimine sügisestes kohtumistes sattus küsimärgi alla.

Komar viibis üritusel koos oma tüdruksõbraga, kui sattus ootamatult huligaanide rünnaku alla. Pealtnägijate sõnul hakkas ühel hetkel kaklus, mida läksid lahutama tuletõrjujad. Komari ründas kolm kuni neli inimest. Politsei algatas uurimise ning ei kahtlusta, et rünnak oleks seotud jalgpalliga.

Väravavaht sattus rünnaku tagajärjel haiglasse, kus mehel tuvastati käevigastus, mis tähendab, et ta võib vahele jätta väga suure osa sügisesest mängudest. Huligaanidel jagus veel hiljem julgust minna mehe maja juurde ja ähvardada, et kui ta politseisse pöördub, on sellel tagajärjed.

Wirtualnapolska.pl andmetel olid peksmise toimepanijad Krakówi Wisła ultrafännid, kes olid nördinud juunis toimunud üleminekumängus, kus Komari klubi Puszcza võitis Krakowit ning peksmine pidi olema kättemaks.

Hiljem tegi aga kohalik politsei avalduse, kus esialgu välistas kallaletungi seotuse jalgpalliga. «Politsei teatel ei osalenud juhtumis jalgpallifännid. Pärast täieliku menetlusmaterjali kogumist edastatakse see viivitamatult õigusliku hinnangu andmiseks Bochnia ringkonnaprokuratuurile,» teatasid korrakaitsjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles