Suusakuningas Petter Northug: olen kodutu

Postimees Sport
Copy
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: JON OLAV NESVOLD/imago/Bildbyran/Scanpix

Kahekordne olümpiavõitja 13-kordne maailmameister Petter Northug teatas Norra ajakirjandusele antud intervjuus, et on hetkel kodutu, sest müüs oma kodu maha ja elab praegu sõprade ning pere juures.

Northug tõmbas oma suurele karjäärile joone alla viis aastat tagasi, kuid keskendub nüüd pikamaasuusatamisele. Samas on teda karjääri ajal ja pärast seda saatnud erinevad skandaalid. Joobes peaga autojuhtimine ja kokaiini tarvitamine tõid Norra suusatajale koguni šokivangistuse.

Nüüd valmistub mees eesootavaks maratonihooajaks ning näitas suvistel võistlustel head vormi. Trondheimi ajalehele Adresseavisen antud intervjuus koorus üllatuslikult välja tõsiasi, et 37-aastane Northug on jäänud kodutuks.

«Olen praegu kodutu. Ma ööbin sõprade ja pere juures,» ütles Northug. Iseensest pole selles midagi imelikku, sest ta sai viimaks maha müüdud Vika linnas asunud kodu, mis müüdi ligikaudu 620 000 euroga. Kohaliku meedia teatel peaks tema uueks elukohaks saama Hafjell, kuid sealne maja on praegu ehitusjärgus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles