Messi rikkus kohe esimesel korral reegleid

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Vincent Carchietta/USA TODAY Sports/Scanpix

Juulis USA jalgpalliliiga MLSi klubiga Miami Inter liitunud ründaja Lionel Messi on tekitanu teiselpool Atlandi ookeani palju furoori. Oma esimeses meistriliiga kohtumises eksis ta aga koheselt reeglite vastu: ta ei suhelnud pärast mängu ajakirjanikega ning teda ähvardab trahv.

Inter on osalenud suvel mitmetel karikavõistlustel, kuid põhiliiga ehk MLSiga tehti algust alles nädalavahetusel. Võõrsil toimunud kohtumise New York Red Bullsiga võitis Inter 2:0. Messi alustas mängu pingil, kuid 60. minutil vahetusest sekkudes lõi ta oma liigadebüüdil värava.

Pärast matši ei ilmunud Argentina superstaar pressikonverentsile, vahendab Goal. Liigareeglite kohaselt peavad kõik mängijad andma intervjuusid, kui ajakirjanikud seda nõuavad. MLSi avalike suhete asejuht Dan Courtemanche kinnitas enne matši meediale, et see kohustus kehtib.

Reegleid rikkunud Messit võib nüüd oodata rahakaristus. Kõikide sarjade peale on Messi praegu Miami Interi eest pidanud üheksa kohtumist, on löönud 11 väravat ja andnud kolm resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles